1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met paddenstoelen, kaas en kruiden

Spaghetti met paddenstoelen, kaas en kruiden

Spaghetti met paddenstoelen, kaas en kruiden product foto
  • Ingredienten:

  • 400 gram champignons
  • 500 gram spaghetti
  • 50 milliliter olijfolie
  • 2 teentje knoflook
  • zout en versgemalen peper
  • 1 eetlepel verse tijmblaadjes
  • 1 bosje peterselie
  • 150 gram belegen kaas grof geraspt
Bereiden
Borstel of veeg de champignons schoon. Halveer de champignons of snijd ze in vieren. Kook de spaghetti beetgaar. Verhit de olijfolie, fruit hierin de knoflook en bak de champignons met zout en peper 4 minuten. Meng de tijm erdoor. Schep de spaghetti met de peterselie en kaas er luchtig door.
Variatie
Neem in plaats van tijm gedroogde Italiaanse kruiden.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 26 g
  • koolhydraten
  • 90 g
  • vet
  • 26 g
  • Kcal
  • 710
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie