Spaghetti met sardientjes en rode peper - Recepten
Go-Tan roept uit voorzorg de Gebakken Uitjes 500 gram terug. De zakken kunnen mogelijk metaaldeeltjes bevatten.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met sardientjes en rode peper

Spaghetti met sardientjes en rode peper

Spaghetti met sardientjes en rode peper product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 blikje sardines
  • 1 ui
  • 2 rode pepers zonder zaadjes, in ringetjes
  • 2 teenjes knoflook gesnipperd
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 400 gram spaghetti
  • 4 sneetje niet te vers, wit of bruin brood
  • 4 eetlepel gehakte peterselie
  • 1 citroen in partjes
Bereiden
Giet de sardines af en vang de olie op. Verhit een beetje sardine-olie en fruit hierin de ui, rode peper en knoflook circa 3 minuten. Voeg de tomatenpuree toe en bak deze circa 2 minuten mee. Voeg de helft van de sardines toe. Kook de spaghetti beetgaar. Rooster het broodkruim in een droge hete koekenpan en schep de peterselie erdoor. Giet de spaghetti af. Schep de spaghetti luchtig door het sardinemengsel, leg de overige sardines erop en bestrooi met het broodkruim. Garneer met partjes citroen.

Voedingswaarde

eiwit
34 g
koolhydraten
86 g
vet
16 g
Kcal
630