Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met spekjes, champignons en broccolisaus

Spaghetti met spekjes, champignons en broccolisaus

Spaghetti met spekjes, champignons en broccolisaus product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 400 gram broccoli, in roosjes
  • 200 milliliter kookroom
  • 500 gram spaghetti
  • 250 gram magere gerookte spekblokjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 250 gram champignons, schoongeveegd, in vieren
Bereiden
Kook de broccoli beetgaar, giet af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken. Houd 5 broccoliroosjes apart. Pureer de rest van de broccoli samen met de kookroom. Kook de spaghetti beetgaar. Bak de spekblokjes in een droge pan krokant en schep ze uit de pan. Fruit de ui in de olijfolie en voeg de champignons toe. Roerbak 3 minuten en voeg de spekblokjes toe. Verwarm de broccolisaus en breng op smaak met zout en peper. Schep het spekjesmengsel door de spaghetti. Serveer de pasta met de broccolisaus en garneer met de overige broccoliroosjes.

Voedingswaarde

eiwit
30 g
koolhydraten
93 g
vet
33 g
Kcal
805