1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met spekjes, champignons en broccolisaus

Spaghetti met spekjes, champignons en broccolisaus

Spaghetti met spekjes, champignons en broccolisaus product foto
  • Ingredienten:

  • 400 gram broccoli, in roosjes
  • 200 milliliter kookroom
  • 500 gram spaghetti
  • 250 gram magere gerookte spekblokjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 250 gram champignons, schoongeveegd, in vieren
Bereiden
Kook de broccoli beetgaar, giet af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken. Houd 5 broccoliroosjes apart. Pureer de rest van de broccoli samen met de kookroom. Kook de spaghetti beetgaar. Bak de spekblokjes in een droge pan krokant en schep ze uit de pan. Fruit de ui in de olijfolie en voeg de champignons toe. Roerbak 3 minuten en voeg de spekblokjes toe. Verwarm de broccolisaus en breng op smaak met zout en peper. Schep het spekjesmengsel door de spaghetti. Serveer de pasta met de broccolisaus en garneer met de overige broccoliroosjes.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 30 g
  • koolhydraten
  • 93 g
  • vet
  • 33 g
  • Kcal
  • 805
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie