Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met tomaatjes, basilicum en mozzarella

Spaghetti met tomaatjes, basilicum en mozzarella

Spaghetti met tomaatjes, basilicum en mozzarella product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 350 g spaghetti
  • zout en versgemalen peper
  • 500 g cherrytomaatjes/kerstomaatjes, gehalveerd
  • 250 gram mozzarella, in blokjes of mini mozzarella, gehalveerd
  • 4 eetl. olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 10 blaadjes basilicum
Bereiden
Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met zout. Meng intussen de tomaatjes met de mozzarella, olijfolie, knoflook en basilicum. Giet de pasta af en roer het tomatenmengsel erdoor. Bestrooi met peper en serveer direct

Voedingswaarde

eiwit
27 g
koolhydraten
65 g
vet
36 g
Kcal
690