1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met tomaatjes, basilicum en mozzarella

Spaghetti met tomaatjes, basilicum en mozzarella

Spaghetti met tomaatjes, basilicum en mozzarella product foto
  • Ingredienten:

  • 350 g spaghetti
  • zout en versgemalen peper
  • 500 g cherrytomaatjes/kerstomaatjes, gehalveerd
  • 250 gram mozzarella, in blokjes of mini mozzarella, gehalveerd
  • 4 eetl. olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 10 blaadjes basilicum
Bereiden
Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met zout. Meng intussen de tomaatjes met de mozzarella, olijfolie, knoflook en basilicum. Giet de pasta af en roer het tomatenmengsel erdoor. Bestrooi met peper en serveer direct
Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 27 g
  • koolhydraten
  • 65 g
  • vet
  • 36 g
  • Kcal
  • 690
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie