1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met tonijn en roerbakgroenten

Spaghetti met tonijn en roerbakgroenten

Spaghetti met tonijn en roerbakgroenten product foto
  • Ingredienten:

  • 3 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook fijngehakt
  • 400 gram Italiaanse roerbakgroenten
  • 1 blikje (400 gr) tomatenblokjes
  • 200 gram spaghetti
  • 2 blikjes tonijn uitgelekt
  • 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden
  • 2 eetlepels gehakte (blad)peterselie of bladselderij
Bereiden
Verhit de olijfolie in een wok. Fruit hierin de knoflook en schep de roerbakgroenten erdoor. Roerbak circa 5 minuten en meng de tomatenblokjes met sap erdoor. Kook de spaghetti beetgaar. Schep de tonijn en Italiaanse kruiden door de groentensaus. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de tonijn-groentensaus met de spaghetti en bestrooi met de peterselie.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
2
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 48 g
  • koolhydraten
  • 85 g
  • vet
  • 39 g
  • Kcal
  • 900
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie