In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. SPECULAASKOFFIE

SPECULAASKOFFIE

SPECULAASKOFFIE product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Klop 100 ml slagroom met 1 eetlepel poedersuiker stijf. Meng 4 theelepels bruine suiker met 1 theelepel cacaopoeder en 1/2 theelepel speculaaskruiden in een kommetje. Voeg 1 eetlepel kokend water toe en roer glad. Klop dit door 400 ml hete espressokoffie tot de suiker is opgelost en verdeel over glazen. Maak af met een flinke toef slagroom en bestuif met wat speculaaskruiden. Serveer met een lange lepel.

Voedingswaarde

eiwit
1 g
koolhydraten
8 g
vet
9 g
Kcal
115