1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Speculaaswentelteefjes

Speculaaswentelteefjes

Speculaaswentelteefjes product foto
  • Ingredienten:

  • 1 ei
  • 200 ml melk (Melkan)
  • 1 theel. speculaaskruiden
  • 2 eetl. boter of vloeibaar bakproduct
  • 8 sneetjes witbrood van de vorige dag, zonder korstjes
  • 2 speculaasjes, verkruimeld
  • 2 eetl. roomkaas
  • 1 eetl. geschaafde amandelen
  • poedersuiker
Bereiden
Klop het ei met de melk en de speculaaskruiden goed los. Verwarm steeds een beetje boter in een koekenpan met antiaanbak­laag. Doop de boterhammen om en om in de melk, maar niet te lang anders vallen ze uit elkaar. Bak ze per twee aan beide kanten bruin. Roer ondertussen de speculaasjes door de roomkaas. Serveer de wentelteefjes warm met een beetje roomkaas en bestrooi met geschaafde amandelen en poedersuiker.tussendoortje/ontbijtgerecht
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 10 g
  • koolhydraten
  • 37 g
  • vet
  • 15 g
  • Kcal
  • 325
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie