Spinazieomelet met salami - Recepten
Wij roepen de PLUS Mini saucijzenbroodjes met houdbaarheidsdatum 10-11-2019 terug.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spinazieomelet met salami

Spinazieomelet met salami

Spinazieomelet met salami product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
2

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 eieren
  • 4 eetlepel melk of koffiemelk
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 100 gram salami
  • 25 gram boter
  • 50 gram geraspte kaas
  • 100 gram spinazie
Bereiden
Kluts de eieren met de melk, zout, versgemalen peper en oregano. Rooster de salami in een droge, hete koekenpan. Neem uit de pan. Verhit de boter, giet het eimengsel in de pan en bestrooi met de kaas. Bak tot de bovenkant bijna gaar is en verdeel de spinazie erover. Bak nog 1-2 minuten met een deksel op de pan. Verdeel de salami erover en serveer de omelet open of dubbelgevouwen.

Voedingswaarde

eiwit
31 g
koolhydraten
2 g
vet
46 g
Kcal
550