Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spinaziesoep met kip en peer

Spinaziesoep met kip en peer

Spinaziesoep met kip en peer product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 250 g verse spinazie
  • 2 kruimig kokende aardappelen, geschild, in blokjes
  • 8 dl groentebouillon (van tablet)
  • 200 ml kookroom
  • 125 g gerookte kip, in reepjes
  • 1 handpeer, geschild en in miniblokjes
Bereiden
Kook de spinazie en aardappel in de bouillon 15 minuten of tot de aardappelen gaar zijn. Pureer de soep, voeg room en kip toe en verwarm zonder te koken. Schep de peer erdoor en serveer de soep in warme borden of kommen.

Voedingswaarde

eiwit
14 g
koolhydraten
16 g
vet
12 g
Kcal
225