1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spinaziesoep met kip en peer

Spinaziesoep met kip en peer

Spinaziesoep met kip en peer product foto
  • Ingredienten:

  • 250 g verse spinazie
  • 2 kruimig kokende aardappelen, geschild, in blokjes
  • 8 dl groentebouillon (van tablet)
  • 200 ml kookroom
  • 125 g gerookte kip, in reepjes
  • 1 handpeer, geschild en in miniblokjes
Bereiden
Kook de spinazie en aardappel in de bouillon 15 minuten of tot de aardappelen gaar zijn. Pureer de soep, voeg room en kip toe en verwarm zonder te koken. Schep de peer erdoor en serveer de soep in warme borden of kommen.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 14 g
  • koolhydraten
  • 16 g
  • vet
  • 12 g
  • Kcal
  • 225
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie