In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Steak Tartare

Steak Tartare

Steak Tartare product foto

Handige informatie over dit recept

Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 eetl. gehakte peterselie
  • 2 eidooiers, losgeklopt
  • 2 theel. Worcestershiresaus
  • 2 theel. mosterd
  • 1/2 ui, fijngesnipperd
  • 2 augurken, gesnipperd
  • zout en versgemalen peper
  • 500 g biefstuk, gehaktkookring 10-12 cm ∅
Bereiden
Meng de helft van de peterselie en alle andere ingrediënten door de gehakte biefstuk. Zet de kookring op een bord en schep het vleesmengsel erin. Druk dit iets aan en strijk het glad met de achterkant van een lepel. Verwijder de kookring. Herhaal dit op de andere borden. Strooi de rest van de peterselie erover.
Variatie
Vervang rauwe eidooiers door 2 eetlepels koffieroom.

Voedingswaarde

eiwit
10 g
koolhydraten
11 g
vet
9 g
Kcal
165