1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Steak Tartare

Steak Tartare

Steak Tartare product foto
  • Ingredienten:

  • 4 eetl. gehakte peterselie
  • 2 eidooiers, losgeklopt
  • 2 theel. Worcestershiresaus
  • 2 theel. mosterd
  • 1/2 ui, fijngesnipperd
  • 2 augurken, gesnipperd
  • zout en versgemalen peper
  • 500 g biefstuk, gehaktkookring 10-12 cm ∅
Bereiden
Meng de helft van de peterselie en alle andere ingrediënten door de gehakte biefstuk. Zet de kookring op een bord en schep het vleesmengsel erin. Druk dit iets aan en strijk het glad met de achterkant van een lepel. Verwijder de kookring. Herhaal dit op de andere borden. Strooi de rest van de peterselie erover.
Variatie
Vervang rauwe eidooiers door 2 eetlepels koffieroom.
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 10 g
  • koolhydraten
  • 11 g
  • vet
  • 9 g
  • Kcal
  • 165
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie