1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Stick speklapjes

Stick speklapjes

Stick speklapjes product foto
  • Ingredienten:

  • 1 blikje tomatenpuree
  • 2 eetlepel honing
  • 1 theelepel tabasco
  • 1 eetlepel geraspte gemberwortel
  • 2 eetlepel balsamicoazijn
  • 2 eetlepel arachide- of zonnebloemolie
  • 500 gram speklappen
Bereiden
Meng de tomatenpuree, honing, tabasco, gemberwortel, balsamicoazijn, olie en zout. Bestrijk de speklapjes met dit mengsel. Verhit een grillpan, koekenpan met antiaanbaklaag of de ovengrill en rooster de speklapjes circa 6 minuten per kant. Draai ze regelmatig om. Lekker met hutspot of andijviestamppot.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 21 g
  • koolhydraten
  • 8 g
  • vet
  • 43 g
  • Kcal
  • 500
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie