Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Stick speklapjes

Stick speklapjes

Stick speklapjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 2 eetlepel honing
  • 1 theelepel tabasco
  • 1 eetlepel geraspte gemberwortel
  • 2 eetlepel balsamicoazijn
  • 2 eetlepel arachide- of zonnebloemolie
  • 500 gram speklappen
Bereiden
Meng de tomatenpuree, honing, tabasco, gemberwortel, balsamicoazijn, olie en zout. Bestrijk de speklapjes met dit mengsel. Verhit een grillpan, koekenpan met antiaanbaklaag of de ovengrill en rooster de speklapjes circa 6 minuten per kant. Draai ze regelmatig om. Lekker met hutspot of andijviestamppot.

Voedingswaarde

eiwit
21 g
koolhydraten
8 g
vet
43 g
Kcal
500