In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Sticky kippenvleugeltjes

Sticky kippenvleugeltjes

Sticky kippenvleugeltjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Meng 300 ml water, 100 gram suiker, 75 ml ketjap manis, 3 eetlepels pindakaas, 2 eetlepels honing, 3 teentjes geperste knoflook en 1 eetlepel citroensap en verwarm dit in een ruime ovenvaste braadpan. Leg de kippenvleugels erin en zet ze afgedekt 20 minuten in de oven. Haal het deksel van de pan en laat de saus 15 minuten indikken (terwijl de pan nog in de oven staat). Lepel regelmatig saus over de kip. Serveer bestrooid met geroosterd sezamzaad.