Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Stokbrood met tomatentapenade, kaas en rauwe ham

Stokbrood met tomatentapenade, kaas en rauwe ham

Stokbrood met tomatentapenade, kaas en rauwe ham product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
12

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Bak de 6 stokbroden af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze iets afkoelen buiten de oven en snijd er aan de bovenkanten schuine inkepingen in voor de vulling. Pureer 1 potje gedroogde tomaten op olie met 4 teentjes knoflook, 1 bosje basilicum, 2 blikjes tomatenpuree (à 70 gram), 150 gram geraspte oude kaas en 100 gram geraspte Parmezaanse kaas. Bestrijk de inkepingen van 2 stokbroden met dit mengsel en druk er 200 gram in reepjes gesneden rauwe ham in.