1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Suikerbroodsterren met bosvruchten en speculaasroom

Suikerbroodsterren met bosvruchten en speculaasroom

Suikerbroodsterren met bosvruchten en speculaasroom product foto
  • Ingredienten:

  • 4 sneetjes suikerbrood
  • 250 g gemengde bosvruchten (vers of diepvries) zoals aardbeien, blauwe bessen, bramen en frambozen
  • 3 eetl. speculaaskruimels of kandijbiscuitkruimels
  • 200 g crème fraîche (Melkan) lobbig geklopt
Bereiden
Rooster de sneetjes suikerbrood licht. Snijd of steek de sneetjes in de vorm van een ster. Ontdooi de bevroren vruchten of maak de verse vruchten schoon. Leg de broodsterren op de borden met de bosvruchten er omheen. Meng de koek kruimels door de lobbig geklopte crème fraîche en serveer deze speculaasroom op de broodsterren.
Variatie
Neem in plaats van suikerbrood rozijnen- of notenbrood en vervang de koekkruimels door 1 theelepel speculaas- of koekkruiden.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 6 g
  • koolhydraten
  • 37 g
  • vet
  • 24 g
  • Kcal
  • 390
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie