Syllabub met frambozen en witte chocolade - Recepten
Go-Tan roept uit voorzorg de Gebakken Uitjes 500 gram terug. De zakken kunnen mogelijk metaaldeeltjes bevatten.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Syllabub met frambozen en witte chocolade

Syllabub met frambozen en witte chocolade

Syllabub met frambozen en witte chocolade product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 50 ml frambozen-dessertsaus
  • 100 g diepvriesframbozen of -aardbeien
  • 2 eetl. citroensap
  • 1 theel. citroenrasp
  • 50 g poedersuiker
  • 500 ml slagroom (Melkan)
  • 50 g geschaafde witte chocolade
Bereiden
Mix met de handmixer de frambozensaus met de helft van de frambozen en met citroensap, -rasp en suiker tot een glad mengsel. Giet de room erbij en blijf kloppen tot de slagroom goed stijf is. Dit duurt iets langer dan gebruikelijk. Verdeel de rest van de frambozen over 4 glaasjes en schep hierop de room. Laat afgedekt opstijven in de koelkast. Garneer met de witte chocolade en serveer direct.

Voedingswaarde

eiwit
4 g
koolhydraten
31 g
vet
49 g
Kcal
580