1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Taboulé (bulgursalade met peterselie)

Taboulé (bulgursalade met peterselie)

Taboulé (bulgursalade met peterselie) product foto
  • Ingredienten:

  • 100 gram bulgur of couscous
  • 2 bosjes peterselie, grof gehakt
  • 1 bosje munt, grof gehakt
  • 4 lente-/bosuitjes, zeer fijngesneden
  • mespunt kaneelpoeder
  • mespunt nootmuskaat
  • mespunt gemberpoeder
  • 2 trostomaten, zonder zaadjes, in kleine blokjes
  • sap van 1/2 citroen
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 4 mooie bladeren ijsbergsla
Bereiden
Bereid de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen. Wrijf de korrels tussen de handen los en meng met de overige ingrediënten, behalve de sla. Breng goed op smaak met zout en peper en laat 1 uur intrekken. Serveer de salade in een blad ijsbergsla.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 90 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 3 g
  • koolhydraten
  • 23 g
  • vet
  • 11 g
  • Kcal
  • 205
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie