Tagliatelle met gerookte forel, asperges en peultjes - Recepten
Go-Tan roept uit voorzorg de Gebakken Uitjes 500 gram terug. De zakken kunnen mogelijk metaaldeeltjes bevatten.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tagliatelle met gerookte forel, asperges en peultjes

Tagliatelle met gerookte forel, asperges en peultjes

Tagliatelle met gerookte forel, asperges en peultjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 400 g tagliatelle
  • zout en versgemalen peper
  • 200 g peultjes
  • 3 eetl. olijfolie
  • 250 g groene asperges, in stukken van 4 cm
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • rasp van 1/2 limoen of citroen
  • 250 g gerookte forel, in brede repen
  • 125 g mozzarella, in blokjes of plakjes
  • 2 eetl. gehakte verse dille
Bereiden
Kook de tagliatelle met zout beetgaar. Kook de peultjes 2 minuten, giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken. Verhit de olijfolie. Roerbak hierin de asperges en knoflook 3 minuten. Voeg de peultjes toe en bak nog 2 minuten. Meng de citrusrasp door het groentemengsel. Schep de afgegoten tagliatelle, forel, mozzarella en 1 eetlepel dille erdoor en verwarm. Serveer het gerecht met de rest van de dille en partjes limoen.

Voedingswaarde

eiwit
38 g
koolhydraten
46 g
vet
31 g
Kcal
620