Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tagliatelle met gorgonzola, mango en walnoten

Tagliatelle met gorgonzola, mango en walnoten

Tagliatelle met gorgonzola, mango en walnoten product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 400 gram tagliatelle
  • 200 milliliter kookroom
  • 250 gram gorgonzola in stukjes
  • 125 gram walnoten enkele apart voor garnering, de rest grof gehakt
  • 1 mango geschild, in stukjes
  • 1 bosje gehakte (platte) peterselie
  • worcestershiresaus
Bereiden
Kook de tagliatelle beetgaar. Verwarm de kookroom en smelt hierin al roerend de gorgonzola. Schep de gehakte walnoten en mango erdoor en verwarm zonder te koken. Schep de helft van de peterselie door de saus. Breng op smaak met worcestershiresaus, zout en versgemalen peper. Serveer de saus over de tagliatelle en bestrooi met de rest van de peterselie en walnoten.

Voedingswaarde

eiwit
31 g
koolhydraten
86 g
vet
52 g
Kcal
650