1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tagliatelle met gorgonzola, mango en walnoten

Tagliatelle met gorgonzola, mango en walnoten

Tagliatelle met gorgonzola, mango en walnoten product foto
  • Ingredienten:

  • 400 gram tagliatelle
  • 200 milliliter kookroom
  • 250 gram gorgonzola in stukjes
  • 125 gram walnoten enkele apart voor garnering, de rest grof gehakt
  • 1 mango geschild, in stukjes
  • 1 bosje gehakte (platte) peterselie
  • worcestershiresaus
Bereiden
Kook de tagliatelle beetgaar. Verwarm de kookroom en smelt hierin al roerend de gorgonzola. Schep de gehakte walnoten en mango erdoor en verwarm zonder te koken. Schep de helft van de peterselie door de saus. Breng op smaak met worcestershiresaus, zout en versgemalen peper. Serveer de saus over de tagliatelle en bestrooi met de rest van de peterselie en walnoten.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 31 g
  • koolhydraten
  • 86 g
  • vet
  • 52 g
  • Kcal
  • 650
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie