In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tagliatelle met paprika, venkel en salami

Tagliatelle met paprika, venkel en salami

Tagliatelle met paprika, venkel en salami product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 200 gram salami, in reepjes
  • 2 venkelknollen, in blokjes of ringen
  • 1 groene, gele en rode paprika, zonder zaadjes, in blokjes
  • 2 teentjes knoflook, in dunne plakjes
  • 1 blik tomatenblokjes op sap (ca. 400 g)
  • 500 gram koelverse tagliatelle of 300 g gedroogd
  • 1 eetlepel gehakte Italiaanse kruiden (oregano, basilicum, tijm of rozemarijn) of 1 theel. gedroogd
Bereiden
Verhit de olijfolie en bak hierin de salamireepjes 2-3 minuten. Schep ze uit de pan. Roerbak de venkel, paprika en knoflook 3-4 minuten. Voeg de tomatenblokjes met sap toe en stoof zachtjes 10 minuten. Kook intussen de tagliatelle beetgaar. Voeg de salami, kruiden en peper en zout naar smaak bij de groentesaus. Serveer deze bij de tagliatelle.
Variatie
Liever geen paprika? Kies dan voor courgetteblokjes en kleine broccoliroosjes. In plaats van salami is rauwe ham of gerookte kip ook lekker.

Voedingswaarde

eiwit
21 g
koolhydraten
64 g
vet
24 g
Kcal
575