Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tagliatelle met pompoen en noten

Tagliatelle met pompoen en noten

Tagliatelle met pompoen en noten product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 eetlepel olie
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook gesnipperd
  • 400 gram pompoen geschild, in kleine blokjes
  • 1 eetlepel Provençaalse kruiden
  • 100 milliliter kookroom
  • 300 gram tagliatelle
  • 50 gram Gehakte gemengde noten
Bereiden
Verwarm de olie en fruit de ui in circa 5 minuten zacht en lichtbruin. Voeg de knoflook, pompoen en kruiden toe en bak zachtjes mee tot de pompoen goed zacht is. Giet de room erbij en laat zachtjes koken tot een dikke saus. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met zout. Giet af en schep de pasta door de saus. Verdeel over 4 borden en bestrooi met de noten.

Voedingswaarde

eiwit
14 g
koolhydraten
59 g
vet
21 g
Kcal
485