1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tagliatelle met rauwe ham, rucola en rode ui

Tagliatelle met rauwe ham, rucola en rode ui

Tagliatelle met rauwe ham, rucola en rode ui product foto
Bereiden
Kook 400 gram tagliatelle met zout beetgaar. Verhit 4 eetlepels olijfolie en fruit hierin 1 rode ui, gesnipperd. Schep 200 gram rauwe ham, in reepjes, en 6 pruimtomaten, in vieren, erdoor en bak ze even mee. Breng op smaak met peper. Giet de pasta af en schep deze met 75 gram rucola, gesneden, door het tomaten-hammengsel. Serveer 100 gram geraspte Parmezaanse kaas er apart bij.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 36 g
  • koolhydraten
  • 78 g
  • vet
  • 29 g
  • Kcal
  • 725
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie