Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tagliatelle met rauwe ham, rucola en rode ui

Tagliatelle met rauwe ham, rucola en rode ui

Tagliatelle met rauwe ham, rucola en rode ui product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Kook 400 gram tagliatelle met zout beetgaar. Verhit 4 eetlepels olijfolie en fruit hierin 1 rode ui, gesnipperd. Schep 200 gram rauwe ham, in reepjes, en 6 pruimtomaten, in vieren, erdoor en bak ze even mee. Breng op smaak met peper. Giet de pasta af en schep deze met 75 gram rucola, gesneden, door het tomaten-hammengsel. Serveer 100 gram geraspte Parmezaanse kaas er apart bij.

Voedingswaarde

eiwit
36 g
koolhydraten
78 g
vet
29 g
Kcal
725