Tagliatelle met surimi en rucola - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tagliatelle met surimi en rucola

Tagliatelle met surimi en rucola

Tagliatelle met surimi en rucola product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 400 gram tagliatelle
  • 4 eetlepel olijfolie
  • 3 lente-/bosuitjes fijngehakt
  • 250 gram surimi in stukken
  • 2 rode pepers zonder zaadjes, in stukjes
  • 1 bekertje cherry-/kerstomaatjes gehalveerd
  • 125 gram rucola grof gesneden
Bereiden
Kook de tagliatelle beetgaar. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een wok of hapjespan. Fruit hierin de bosui en schep de surimi en rode peper erdoor. Rooster de tomaten in de rest van de olijfolie en bestrooi met zout en versgemalen peper. Giet de tagliatelle af en schep deze met de rucola door het surimimengsel. Verwarm tot de rucola slinkt. Serveer met de tomaatjes erop.

Voedingswaarde

eiwit
24 g
koolhydraten
75 g
vet
18 g
Kcal
565