Tagliatelle met tuinbonen en olijven - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tagliatelle met tuinbonen en olijven

Tagliatelle met tuinbonen en olijven

Tagliatelle met tuinbonen en olijven product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 450 g diepvriestuinbonen
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 rode ui, in smalle partjes
  • 1 rode peper, zonder zaadjes, in reepjes
  • 100 g chorizo, in dunne plakjes
  • 50 ml vleesbouillon
  • 400 g tagliatelle
  • zout
  • 50 g groene olijven zonder pit of met piment
  • 2 eetl. gehakte peterselie
Bereiden
Kook de tuinbonen 5 minuten, giet ze af en spoel er koud water over. Verhit de olijfolie en bak hierin de rode ui en peper kort. Bak de plakjes chorizo even mee. Blus af met de bouillon, voeg de tuinbonen toe en stoof met deksel 5 minuten. Kook intussen de tagliatelle met zout in circa 8 minuten beetgaar. Giet de pasta af, schep het bonenmengsel erdoor en serveer het gerecht bestrooid met eventueel gehalveerde olijven en peterselie.

Voedingswaarde

eiwit
23 g
koolhydraten
79 g
vet
20 g
Kcal
585