In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tapenade van makreel

Tapenade van makreel

Tapenade van makreel product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 blikjes makreelfilet, naturel
  • 1/2 rode peper, fijngehakt
  • 1/2 cm geraspte verse gember
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • sap van 1/2 citroen
  • zout en versgemalen peper (olie)
Bereiden
Laat de makreel uitlekken en prak deze in een kom fijn met een vork. Roer de andere ingrediënten erdoor en breng indien nodig op smaak met zout en peper. Laat afgedekt op smaak komen in de koelkast. Mocht het mengsel iets te droog zijn, roer er dan wat olie door om het smeuïger te maken. Serveer met stokbrood bij de borrel.

Voedingswaarde

eiwit
13 g
koolhydraten
1 g
vet
17 g
Kcal
220