Tartaarburger met selderijsalade en tomatensaus - Recepten
Wij roepen de PLUS Mini saucijzenbroodjes met houdbaarheidsdatum 10-11-2019 terug.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tartaarburger met selderijsalade en tomatensaus

Tartaarburger met selderijsalade en tomatensaus

Tartaarburger met selderijsalade en tomatensaus product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 tartaartjes
  • zout en versgemalen peper
  • 2 eetl. arachideolie of vloeibaar bakproduct
  • 4 witte broodjes of ciabattabrood-jes, opengesneden
  • 200 g selderijsalade (kant-en-klaar)
  • voor de tomatensaus:
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 blik tomatenblokjes op sap (400 g)
  • 2 eetl. tomatenpuree
  • 1 theel. tabasco
  • 1 theel. gedroogde oregano
Bereiden
Begin met de tomatensaus. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui. Voeg tomatenblokjes met sap, tomatenpuree, tabasco en oregano toe en kook iets in. Bestrooi de tartaartjes met zout en peper. Bak ze 2 minuten per kant in de olie. Verdeel de selderijsalade over de broodhelften. Leg de tartaartjes erop en serveer de tomatensaus erbij.

Voedingswaarde

eiwit
24 g
koolhydraten
34 g
vet
29 g
Kcal
505