In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tartaartje met bladerdeegdekseltje

Tartaartje met bladerdeegdekseltje

Tartaartje met bladerdeegdekseltje product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 plakjes bladerdeeg, diepvries
  • 1 losgeklopt ei
  • 4 tartaartjes
  • zout en versgemalen peper
  • 1 eetl. vloeibaar bakproduct
  • 2 eetl. groene pesto of rode pesto
  • 4 dikke plakken mozzarella
  • bakplaat met bakpapier
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Steek met een glas een rondje dat iets groter is dan de tartaartjes uit het deeg en leg ze op de met bakpapier beklede bakplaat. Versier eventueel met wat restjes deeg. Bestrijk met een beetje ei en bak ze in circa 15 minuten in de oven gaar en bruin. Dep ondertussen de tartaartjes goed droog met keukenpapier en bestrooi ze rondom met zout en peper. Verwarm het vloeibaar bakproduct op hoge stand en schroei de tartaartjes heel snel aan beide kanten dicht. Neem ze uit de pan en beleg ze met een beetje pesto en een plakje mozzarella. Leg de tartaartjes de laatste 5 minuten bij de deegdekseltjes in de oven zodat de mozzarella smelt. Schep de dekseltjes op de tartaartjes en serveer direct.

Voedingswaarde

eiwit
31 g
koolhydraten
13 g
vet
28 g
Kcal
420