Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tartaarvinkjes met serranoham

Tartaarvinkjes met serranoham

Tartaarvinkjes met serranoham product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Voorbereiden
Voeg aan 250 gram tartaar zout, peper en een mespuntje kerriepoeder toe. Vorm er kleine rolletjes van. Meng 4 eetlepels sherry met 2 eetlepels abrikozenjam en bestrijk de tartaarrolletjes met dit mengsel. Vouw serranoham om de tartaar.
Bereiden
Bak de tartaarrolletjes 3-4 minuten in een beetje arachideolie in het pannetje, rol ze regelmatig om tot de ham krokant is.

Voedingswaarde

eiwit
22 g
koolhydraten
5 g
vet
6 g
Kcal
170