1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tartaarvinkjes met serranoham

Tartaarvinkjes met serranoham

Tartaarvinkjes met serranoham product foto
Voorbereiden
Voeg aan 250 gram tartaar zout, peper en een mespuntje kerriepoeder toe. Vorm er kleine rolletjes van. Meng 4 eetlepels sherry met 2 eetlepels abrikozenjam en bestrijk de tartaarrolletjes met dit mengsel. Vouw serranoham om de tartaar.
Bereiden
Bak de tartaarrolletjes 3-4 minuten in een beetje arachideolie in het pannetje, rol ze regelmatig om tot de ham krokant is.
Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 22 g
  • koolhydraten
  • 5 g
  • vet
  • 6 g
  • Kcal
  • 170
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie