1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tartelets met ricottavulling en bessen

Tartelets met ricottavulling en bessen

Tartelets met ricottavulling en bessen product foto
  • Ingredienten:

  • 8 kant-en-klare taartschelpen
  • 3 eetlepel sinasappel- of gemeberjam
  • 200 gram ricotta
  • 2 eetlepel honing
  • 1 citroen, goed schoongeboend
  • 200 gram gemengde bessen
Bereiden
Bestrijk de taartschelpen aan de binnenkant met een beetje jam. Meng de ricotta met de honing. Rasp de citroen en roer dit samen met wat citroensap naar smaak door de ricotta. Verdeel de ricotta over de schelpen en laat dit in de koelkast opstijven. Schep de rest van de jam door de bessen en verdeel deze over de ricotta.
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 3 g
  • koolhydraten
  • 17 g
  • vet
  • 6 g
  • Kcal
  • 150
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie