1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tartelettes met yoghurtroom en fruit

Tartelettes met yoghurtroom en fruit

Tartelettes met yoghurtroom en fruit product foto
  • Ingredienten:

  • 75 gram pure chocolade
  • 4 kant-en-klare (korstdeeg) taartbodempjes
  • 100 milliliter slagroom
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 100 milliliter Griekse yoghurt
  • 1 eetlepel fijngehakte muntblaadjes
  • 200 gram gemengd fruit (bijv. bosvruchten, aardbeien, vijgen, kiwi en pitloze druiven)
Bereiden
Smelt de chocolade au bain-marie en bestrijk hiermee de binnenkant van de taartbodempjes. Laat hard worden. Klop de slagroom stijf met de suiker en vanillesuiker en schep hier langzaam de yoghurt en munt doorheen. Verdeel dit over de taartbodempjes. Decoreer met fruit en serveer direct.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 4 g
  • koolhydraten
  • 31 g
  • vet
  • 21 g
  • Kcal
  • 340
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie