Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Taugésalade met geroosterde noten

Taugésalade met geroosterde noten

Taugésalade met geroosterde noten product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 50 g cashewnoten
  • 100 g taugé
  • 100 g geroosterde paprika (pot), in reepjes
  • 2 lenteuitjes/bosuitjes, in schuine reepjes
  • 1 eetl. koriander of basilicum
  • voor de dressing:
  • 2 eetl. arachideolie of zonnebloemolie
  • 2 eetl. citroensap
  • 1 theel. honing
  • 1 eetl. ketjap asin of vissaus (nam pla)
Bereiden
Rooster de noten in een droge hete koekenpan. Meng de taugé met paprika en bosui. Meng de ingrediënten voor de dressing. Giet deze over het taugémengsel en strooi de noten en koriander of basilicum, gehakt of als blaadjes erover.
Variatie
Vervang bosui door reepjes komkommer.

Voedingswaarde

eiwit
4 g
koolhydraten
9 g
vet
16 g
Kcal
190