1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Taugésalade met geroosterde noten

Taugésalade met geroosterde noten

Taugésalade met geroosterde noten product foto
  • Ingredienten:

  • 50 g cashewnoten
  • 100 g taugé
  • 100 g geroosterde paprika (pot), in reepjes
  • 2 lenteuitjes/bosuitjes, in schuine reepjes
  • 1 eetl. koriander of basilicum
  • voor de dressing:
  • 2 eetl. arachideolie of zonnebloemolie
  • 2 eetl. citroensap
  • 1 theel. honing
  • 1 eetl. ketjap asin of vissaus (nam pla)
Bereiden
Rooster de noten in een droge hete koekenpan. Meng de taugé met paprika en bosui. Meng de ingrediënten voor de dressing. Giet deze over het taugémengsel en strooi de noten en koriander of basilicum, gehakt of als blaadjes erover.
Variatie
Vervang bosui door reepjes komkommer.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 4 g
  • koolhydraten
  • 9 g
  • vet
  • 16 g
  • Kcal
  • 190
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie