In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tex-mex sticky ribs

Tex-mex sticky ribs

Tex-mex sticky ribs product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 105 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 theelepel (pikant) paprikapoeder
  • 1 theelepel gemalen koriander (ketoembar)
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • rasp en sap van 1 limoen
  • 4 teentjes knoflook, geperst
  • 2 eetlepels honing
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 3 eetlepels olie + extra om te bestrijken
  • 1 kilogram spareribs (krabbetjes)
  • aluminiumfolie
Bereiden
Verwarm de oven voor op 140ºC. Meng de specerijen met de limoenrasp en -sap, knoflook, honing, tomatenpuree en olie. Leg de spareribs in een braadslede en wrijf in met de marinade. Dek af met aluminiumfolie, schuif in de oven en laat de spareribs in circa 1,5 uur zachtjes garen. Neem uit de oven en bestrijk met wat extra olie. Rooster de spareribs in een grillpan of op de barbecue goudbruin en knapperig. Lekker met avocadosalsa.

Voedingswaarde

eiwit
72 g
koolhydraten
6 g
vet
53 g
Kcal
790