1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tex-Mex tilapia met wortelsalade

Tex-Mex tilapia met wortelsalade

Tex-Mex tilapia met wortelsalade product foto
  • Ingredienten:

  • 1 kg vastkokende aardappelen, schoongeboend, in vieren
  • zout
  • 4 tilapiafilets
  • 2 eetl. Mexicaanse kruiden of cajunkruiden (potje)
  • 3 eetl. zonnebloemolie of boter
  • voor de wortelsalade:
  • 2 eetl. sinaasappelsap
  • 4 eetl. halvanaise of mayonaise
  • 1 blik maïs (300 g), uitgelekt
  • 3 eetl. rozijnen
  • 400 g wortel, geschrapt, in reepjes (eventueel worteljulienne kant-en-klaar)
Bereiden
Kook de aardappelen met schil en zout in 20 minuten gaar. Bestrooi de vis met de Mexicaanse of cajun- kruiden. Verhit de olie en bak de vis 3 minuten per kant. Meng de ingrediënten voor de wortelsalade. Schep de vis uit het bakvet. Giet eventueel het bakvet over de aardappelen en serveer ze met de tilapia. Serveer de wortelsalade ernaast.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 30 g
  • koolhydraten
  • 70 g
  • vet
  • 23 g
  • Kcal
  • 625
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie