Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tex-Mex tilapia met wortelsalade

Tex-Mex tilapia met wortelsalade

Tex-Mex tilapia met wortelsalade product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 kg vastkokende aardappelen, schoongeboend, in vieren
  • zout
  • 4 tilapiafilets
  • 2 eetl. Mexicaanse kruiden of cajunkruiden (potje)
  • 3 eetl. zonnebloemolie of boter
  • voor de wortelsalade:
  • 2 eetl. sinaasappelsap
  • 4 eetl. halvanaise of mayonaise
  • 1 blik maïs (300 g), uitgelekt
  • 3 eetl. rozijnen
  • 400 g wortel, geschrapt, in reepjes (eventueel worteljulienne kant-en-klaar)
Bereiden
Kook de aardappelen met schil en zout in 20 minuten gaar. Bestrooi de vis met de Mexicaanse of cajun- kruiden. Verhit de olie en bak de vis 3 minuten per kant. Meng de ingrediënten voor de wortelsalade. Schep de vis uit het bakvet. Giet eventueel het bakvet over de aardappelen en serveer ze met de tilapia. Serveer de wortelsalade ernaast.

Voedingswaarde

eiwit
30 g
koolhydraten
70 g
vet
23 g
Kcal
625