Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Thaise wraps met garnalen, mihoen en sesamzaad

Thaise wraps met garnalen, mihoen en sesamzaad

Thaise wraps met garnalen, mihoen en sesamzaad product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 35 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 250 gram mihoen
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 centimeter verse gember, geschild en geraspt
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 3 eetlepels chilisaus
  • 2 eetlepels sesamolie
  • 300 gram gepelde garnalen
  • 1 krop romainesla
  • 1 rode paprika, zonder zaadjes, in repen
  • 3 eetlepels sesamzaad, geroosterd
  • 1 lente-/bosui, in dunne ringetjes
  • 4 takjes koriander, alleen de blaadjes
Bereiden
Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de ui, gember, soja-, chilisaus en sesamolie. Voeg de garnalen toe en laat ze circa 10 minuten marineren. Verhit een koekenpan op hoge stand en bak hierin de garnalen circa 2 minuten. Voeg vervolgens de marinade toe en warm deze 1/2 minuut mee. Trek 4 slabladeren los, snijd het witte onderste gedeelte eraf, was en droog ze. Verdeel de mihoen over de sla, leg er paprikareepjes op, schenk er wat marinade over en leg de garnalen erop. Bestrooi met sesamzaad, bosui en koriander en rol op als een wrap.

Voedingswaarde

eiwit
21 g
koolhydraten
61 g
vet
11 g
Kcal
430