1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Thaise wraps met garnalen, mihoen en sesamzaad

Thaise wraps met garnalen, mihoen en sesamzaad

Thaise wraps met garnalen, mihoen en sesamzaad product foto
  • Ingredienten:

  • 250 gram mihoen
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 centimeter verse gember, geschild en geraspt
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 3 eetlepels chilisaus
  • 2 eetlepels sesamolie
  • 300 gram gepelde garnalen
  • 1 krop romainesla
  • 1 rode paprika, zonder zaadjes, in repen
  • 3 eetlepels sesamzaad, geroosterd
  • 1 lente-/bosui, in dunne ringetjes
  • 4 takjes koriander, alleen de blaadjes
Bereiden
Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de ui, gember, soja-, chilisaus en sesamolie. Voeg de garnalen toe en laat ze circa 10 minuten marineren. Verhit een koekenpan op hoge stand en bak hierin de garnalen circa 2 minuten. Voeg vervolgens de marinade toe en warm deze 1/2 minuut mee. Trek 4 slabladeren los, snijd het witte onderste gedeelte eraf, was en droog ze. Verdeel de mihoen over de sla, leg er paprikareepjes op, schenk er wat marinade over en leg de garnalen erop. Bestrooi met sesamzaad, bosui en koriander en rol op als een wrap.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 35 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 21 g
  • koolhydraten
  • 61 g
  • vet
  • 11 g
  • Kcal
  • 430
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie