1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tilapia met tomaat en salami

Tilapia met tomaat en salami

Tilapia met tomaat en salami product foto
  • Ingredienten:

  • 500 gram tilapiafilet
  • 4 eetlepel olijfolie
  • 4 tomaten in dunne plakken
  • 2 uien in dunne ringen
  • 4 teentje knoflook in dunne plakjes
  • 150 gram salami in reepjes
  • 400 milliliter visbouillon
  • 2 bolletje mozazarella in plakken paprikapoeder
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Dep de visfilets droog. Giet 2 eetlepels olijfolie in een ovenschaal en leg de visfilets naast elkaar op de bodem. Bestrooi met zout en versgemalen peper. Leg daarop een laagje tomaat met daarop ui, knoflook en salami. Besprenkel met de rest van de olijfolie. Schenk de bouillon eromheen en bedek het gerecht met plakken mozzarella. Zet de schaal circa 20 minuten in de oven tot de kaas goudbruin is. Strooi er een beetje paprikapoeder over. Lekker met gebakken aardappels.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 35 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 48 g
  • koolhydraten
  • 9 g
  • vet
  • 44 g
  • Kcal
  • 610
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie