1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tilapia uit de wok met bospeen en boontjes

Tilapia uit de wok met bospeen en boontjes

Tilapia uit de wok met bospeen en boontjes product foto
  • Ingredienten:

  • 1 bosje wortelen
  • 250 gram sperziebonen
  • 500 gram tilapiafilet
  • 2 eetlepel citroensap
  • zout en versgemalen peper
  • 4 eetlepel wokolie
  • 2 uien
  • 400 gram couscous
  • 2 eetlepel zoete chilisaus
  • 2 eetlepel sojasaus
Bereiden
Maak de wortelen schoon en halveer ze. Haal de sperziebonen af, kook ze 5 minuten, giet ze af en spoel er koud water over. Besprenkel de tilapia met citroensap en strooi er zout en peper over. Verhit de olie in een wok. Bak hierin de vis 3 minuten, schep deze uit de pan en houd warm onder luminiumfolie. Bak de uien 3 minuten in het bakvet. Schep de wortelen en sperziebonen erdoor en roerbak 5 minuten. Wel de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de chilisaus en sojasaus erdoor. Schep de groenten op warme borden, leg de vis erop en serveer de couscous erbij.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 38 g
  • koolhydraten
  • 94 g
  • vet
  • 20 g
  • Kcal
  • 735
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie