Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tilapiasandwich met courgette en ansjovis-kappertjesjus

Tilapiasandwich met courgette en ansjovis-kappertjesjus

Tilapiasandwich met courgette en ansjovis-kappertjesjus product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 courgette
  • 4 tilapiafilets
  • 100 g boter
  • 1 eetl. kappertjes
  • 8 ansjovisfilets
  • versgemalen peper
  • 1 lente-/bosuitje, in ringen
  • 1 citroen, in plakken
  • lage ovenschaal of 4 kleine ovenschaaltjes
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Schaaf de gewassen courgette in lange linten. Leg de tilapiafilets naast elkaar. Meng de boter met de kappertjes en vier in stukjes verdeelde ansjovisfilets. Bestrijk de visfilets aan één kant met deze boter. Halveer de filets, leg op één helft courgettelinten en dek deze af met de andere vishelft. Zet de vissandwiches in de ovenschaal, verdeel de boter die over is erover en bak de vis 6-8 minuten in het midden van de oven tot de tilapia net gaar is. Serveer het gerecht bestrooid met een beetje peper en bosui en garneer met ansjovisfilet en citroen.
Variatie
• Vervang tilapiafilet door zalmforelfilet.• Neem in plaats van courgette wortel.

Voedingswaarde

eiwit
25 g
koolhydraten
4 g
vet
18 g
Kcal
275