Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tintelfruit mocktail van Tess Posthumus

Tintelfruit mocktail van Tess Posthumus

Ingrediënten

  • 90 ml Tintelfruitsap appel & bosvruchten
  • 3 verse aardbeien (in stukjes)
  • 6 blaadjes basilicum
Tintelfruit mocktail van Tess Posthumus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Drankje
Recipes/Time Ca. 8 minuten
Recipes/Persons 1 personen

Bereidingswijze

  1. Plet de aardbeien en de basilicum voorzichtig met een vijzel of de achterkant van een grote pollepel, in een groot whiskyglas.
  2. Vul het glas met crushed ijs: wikkel een bevroren ijsblokzakje in een theedoek en sla erop met een deegroller tot de gewenste ‘crush’ is bereikt. Schenk het appel-/ bosvruchtensap in het glas.
  3. Roer even kort door en garneer met een aardbei en basilicum.

    Voedingswaarde

  • Kcal 45
  • Eiwit 0 g
  • Koolhydraten 11 g
  • Vet 0 g