Tintelfruit mocktail van Tess Posthumus - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tintelfruit mocktail van Tess Posthumus

Tintelfruit mocktail van Tess Posthumus

Tintelfruit mocktail van Tess Posthumus product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Drankje
Bereidingstijd
Ca. 8 minuten
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 90 ml Tintelfruitsap appel & bosvruchten
  • 3 verse aardbeien (in stukjes)
  • 6 blaadjes basilicum
Bereiden
Plet de aardbeien en de basilicum voorzichtig met een vijzel of de achterkant van een grote pollepel, in een groot whiskyglas.
Vul het glas met crushed ijs: wikkel een bevroren ijsblokzakje in een theedoek en sla erop met een deegroller tot de gewenste ‘crush’ is bereikt. Schenk het appel-/ bosvruchtensap in het glas.
Roer even kort door en garneer met een aardbei en basilicum.

Voedingswaarde

eiwit
0 g
koolhydraten
11 g
vet
0 g
Kcal
45