1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Toast met gebakken paddenstoelen, geitenkaas en walnoten

Toast met gebakken paddenstoelen, geitenkaas en walnoten

Toast met gebakken paddenstoelen, geitenkaas en walnoten product foto
  • Ingredienten:

  • 1 stokbrood
  • 200 gram zachte geitenkaas met honing
  • 50 gram walnoten
  • 5 eetlepels olijfolie
  • 6 blaadjes salie, grof gehakt + 8-12 kleine blaadjes om te garneren
  • 2 teentjes knoflook, in plakjes
  • 400 gram gemengde paddenstoelen, schoongeveegd en grof gesneden
  • keukenpapier
Bereiden
Verwarm de ovengrill voor. Snijd het stokbrood in 8-12 lange, schuine plakken van 1,5 cm dik. Rooster het brood onder de hete grill goudbruin. Besmeer de sneetjes dik met de geitenkaas en verdeel over 4 borden. Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de salie om te garneren knapperig. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Verhit de rest van de olie in dezelfde pan en bak hierin de knoflook 1 minuut op middelhoge stand. Voeg de paddenstoelen en gehakte salie toe en bak al omscheppend 3-4 minuten op een hoge stand. Verdeel over de helft van de sneetjes brood. Bestrooi met de walnoten en garneer met de gebakken salieblaadjes. Beleg met de overige sneetjes brood.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 18 g
  • koolhydraten
  • 41 g
  • vet
  • 31 g
  • Kcal
  • 515
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie