Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Toast met gebakken paddenstoelen, geitenkaas en walnoten

Toast met gebakken paddenstoelen, geitenkaas en walnoten

Toast met gebakken paddenstoelen, geitenkaas en walnoten product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 stokbrood
  • 200 gram zachte geitenkaas met honing
  • 50 gram walnoten
  • 5 eetlepels olijfolie
  • 6 blaadjes salie, grof gehakt + 8-12 kleine blaadjes om te garneren
  • 2 teentjes knoflook, in plakjes
  • 400 gram gemengde paddenstoelen, schoongeveegd en grof gesneden
  • keukenpapier
Bereiden
Verwarm de ovengrill voor. Snijd het stokbrood in 8-12 lange, schuine plakken van 1,5 cm dik. Rooster het brood onder de hete grill goudbruin. Besmeer de sneetjes dik met de geitenkaas en verdeel over 4 borden. Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de salie om te garneren knapperig. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Verhit de rest van de olie in dezelfde pan en bak hierin de knoflook 1 minuut op middelhoge stand. Voeg de paddenstoelen en gehakte salie toe en bak al omscheppend 3-4 minuten op een hoge stand. Verdeel over de helft van de sneetjes brood. Bestrooi met de walnoten en garneer met de gebakken salieblaadjes. Beleg met de overige sneetjes brood.

Voedingswaarde

eiwit
18 g
koolhydraten
41 g
vet
31 g
Kcal
515