Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Toastje met mangochutney en gewokte garnalen

Toastje met mangochutney en gewokte garnalen

Toastje met mangochutney en gewokte garnalen product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
8

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 sneetjes witbrood
  • 1 rode peper, in stukjes
  • 2 eetlepels wittewijnazijn
  • 1 eetlepel olie
  • 100 gram cocktailgarnalen of rivierkreeftjes
  • 1 eetlepel boter
  • 2 eetlepels mangochutney of chilisaus
  • 1 klein bosje koriander, grof gehakt
  • uitsteekvormpje
Bereiden
Rooster de boterhammen en steek uit elke snee 4 vormpjes. Schep de rode peper om met de azijn en laat circa 10 minuten staan. Verhit de olie in een wok en roerbak de garnalen circa 1 minuut op een hoge stand. Schep uit de wok, laat de rode peper uitlekken en schep om met de garnalen. Bestrijk elk toastje dun met boter en een beetje mangochutney. Verdeel de garnalen erover en lepel op elk toastje nog een beetje chutney. Garneer met koriander.