1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tomatenbouillon met bosui en koriander

Tomatenbouillon met bosui en koriander

Tomatenbouillon met bosui en koriander product foto
  • Ingredienten:

  • 2 eetl. arachidolie of olijfolie
  • 3 lenteuitjes/bosuitjes, in ringetjes
  • 1 gemberwortel (2 cm), geschild en geraspt
  • 2 eetl. tomatenpuree
  • 7,5 dl kippenbouillon
  • 4 vleestomaten gepeld, in blokjes
  • 1 eetl. gehakte verse koriander
Bereiden
Verhit de olie en fruit hierin de helft van de bosui, de gember en de tomatenpuree. Giet de bouillon erbij, verwarm en voeg de tomatenblokjes toe. Serveer de soep bestrooid met koriander en de rest van de bosui.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 2 g
  • koolhydraten
  • 5 g
  • vet
  • 8 g
  • Kcal
  • 100
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie