Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tomatenbouillon met bosui en koriander

Tomatenbouillon met bosui en koriander

Tomatenbouillon met bosui en koriander product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 eetl. arachidolie of olijfolie
  • 3 lenteuitjes/bosuitjes, in ringetjes
  • 1 gemberwortel (2 cm), geschild en geraspt
  • 2 eetl. tomatenpuree
  • 7,5 dl kippenbouillon
  • 4 vleestomaten gepeld, in blokjes
  • 1 eetl. gehakte verse koriander
Bereiden
Verhit de olie en fruit hierin de helft van de bosui, de gember en de tomatenpuree. Giet de bouillon erbij, verwarm en voeg de tomatenblokjes toe. Serveer de soep bestrooid met koriander en de rest van de bosui.

Voedingswaarde

eiwit
2 g
koolhydraten
5 g
vet
8 g
Kcal
100