1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tomatencappuccino met kaassterren

Tomatencappuccino met kaassterren

Tomatencappuccino met kaassterren product foto
  • Ingredienten:

  • 4 plakjes diepvriesbladerdeeg
  • 1 ei, losgeklopt
  • 100 g geraspte belegen kaas
  • 2 eetl. sesamzaadjes
  • 100 ml slagroom (Melkan)
  • 400 ml tomatensoep, kant-en-klaar
  • mespunt paprikapoeder
Voorbereiden
Leg de plakjes bladerdeeg bevroren op een bakplaat bekleed met bakpapier. Steek of snijd uit elke plak een ster of kerstboom. Snijd van de restjes deeg andere vormpjes en bestrijk alle vormpjes met een beetje ei. Bestrooi ze met de kaas en sesamzaadjes en bak de vormpjes in 10 minuten krokant. Laat ze helemaal afkoelen op de bakplaat en haal ze er dan voorzichtig af. Klop de slagroom lobbig en zet koud weg.
Bereiden
Verwarm de soep en schenk er 4 kopjes mee vol. Schep er een toef slagroom op en bestrooi met een beetje paprikapoeder. Steek er een kaasster in en serveer direct.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 14 g
  • koolhydraten
  • 24 g
  • vet
  • 34 g
  • Kcal
  • 455
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie