1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tomatensalade met artisjokken

Tomatensalade met artisjokken

Tomatensalade met artisjokken product foto
  • Ingredienten:

  • 400 g trostomaten, in partjes
  • 2 blikjes artisjokharten, uitgelekt en in partjes
  • 1 rode ui, in halve ringen
  • 1 bosje peterselie, gewassen en fijngehakt
  • zout en versgemalen peper
  • 4 eetl. olijfolie
  • 1 eetl. balsamicoazijn
  • 1 bosje basilicum, gescheurd
Bereiden
Vermeng alles behalve de basilicum in een grote schaal en laat even intrekken. Schep de basilicum vlak voor het serveren door de salade.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
8
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 2 g
  • koolhydraten
  • 6 g
  • vet
  • 8 g
  • Kcal
  • 110
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie