1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tomatensalsa met koriander en sinaasappel

Tomatensalsa met koriander en sinaasappel

Tomatensalsa met koriander en sinaasappel product foto
  • Ingredienten:

  • 1 cherrytomaten/kerstomaten (1 bakje, gehalveerd)
  • 8 eetl. olijfolie
  • 1 sjalotje, gehakt
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 2 eetl. verse koriander, gehakt
  • 1 sinaasappel, geperst
  • zout en versgemalen peper
  • afsluitbare pot of fles
Voorbereiden
 
Bereiden
Doe de tomaten in een pot of fles.Meng door de olijfolie het sjalotje, deknoflook, koriander, het sinaasappelsap,zout en peper. Giet dit mengselbij de kerstomaten. Sluit de pot of flesen bewaar deze in de koelkast maximaal5 dagen.
Variatie
Lekker bij vlees, vis of kip of gecombineerdmet een groene salade.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 1 g
  • koolhydraten
  • 4 g
  • vet
  • 19 g
  • Kcal
  • 185
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie