In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tomatensoep met basilicum

Tomatensoep met basilicum

Tomatensoep met basilicum product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 eetl. olijfolie
  • 2 uien, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
  • 1 eetl. gedroogde basilicum
  • 1 blikje tomatenpuree (70 g)
  • 2 blik tomatenblokjes
  • 500 ml runderbouillon van 2 tabletten
  • zout en versgemalen peper
Bereiden
Verwarm de olie en fruit de ui en knoflook circa 5 minuten. Voeg de basilicum en tomatenpuree toe en bak een minuut mee. Voeg de tomatenblokjes (inclusief het sap) en bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes doorkoken en pureer de soep dan. Breng op smaak met zout en peper.

Voedingswaarde

eiwit
4 g
koolhydraten
14 g
vet
9 g
Kcal
150