1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tonijn-courgettewrap

Tonijn-courgettewrap

Tonijn-courgettewrap product foto
  • Ingredienten:

  • 3 eetlepel olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
  • 1 rode) ui, gesnipperd
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel chilipoeder
  • 1 theelepel gemalen komijn (djinten)
  • 4 tortillawraps (25 cm Ø)
  • 8 eetlepel (hot)ketchup
  • 250 gram courgette, in lange dunne plakken geschaafd
  • 2 blikjes tonijn (à 180 g), uitgelekt
Bereiden
Verhit 2 eetlepels olijfolie en roerbak de knoflook, ui en specerijen. Verwarm de tortilla’s afgedekt 2 minuten op 800 watt in de magnetron of in een hete koekenpan, zodat ze wat soepeler worden. Bestrijk de tortilla’s met de ketchup. Verdeel eerst de courgetteplakken erover, daarna het uimengsel en ten slotte de tonijn. Vouw een pakketje van de tortilla’s, bestrijk met een beetje olie en rooster in een hete grillpan 2 minuten per kant. Serveer eventueel met extra ketchup of tacosaus.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
2
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 18 g
  • koolhydraten
  • 31 g
  • vet
  • 18 g
  • Kcal
  • 370
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie