In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tonijntartaar met bosui en ansjovis

Tonijntartaar met bosui en ansjovis

Tonijntartaar met bosui en ansjovis product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 250 g tonijnsteak, ontdooid (Vismarine)
  • 2 lenteuitjes/bosuitjes, fijngehakt
  • 1/2 theel. vijfkruidenpoeder
  • 10 groene olijven, zonder pit, fijngehakt
  • zout en versgemalen peper
  • 2 eetl. ketjap manis
  • 4 zwarte olijven, zonder pit, gehalveerd
  • 3 ansjovisfilets, fijngehakt
Voorbereiden
Meng alle ingrediënten behalve de zwarte olijven luchtig door elkaar, vul kleine glaasjes of amuselepels met het mengsel en garneer met een zwarte olijf.
Bereiden
Hak of snijd de tonijn in kleine blokjes.Hapje of amuse voor 8 personen of voorgerecht voor 4 personen
Variatie
Vervang de vijfkruidenpoeder door één eetlepel gehakte koriander (vers of diepvries).

Voedingswaarde

eiwit
8 g
koolhydraten
3 g
vet
5 g
Kcal
85