1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tonijntartaar met bosui en ansjovis

Tonijntartaar met bosui en ansjovis

Tonijntartaar met bosui en ansjovis product foto
  • Ingredienten:

  • 250 g tonijnsteak, ontdooid (Vismarine)
  • 2 lenteuitjes/bosuitjes, fijngehakt
  • 1/2 theel. vijfkruidenpoeder
  • 10 groene olijven, zonder pit, fijngehakt
  • zout en versgemalen peper
  • 2 eetl. ketjap manis
  • 4 zwarte olijven, zonder pit, gehalveerd
  • 3 ansjovisfilets, fijngehakt
Voorbereiden
Meng alle ingrediënten behalve de zwarte olijven luchtig door elkaar, vul kleine glaasjes of amuselepels met het mengsel en garneer met een zwarte olijf.
Bereiden
Hak of snijd de tonijn in kleine blokjes.Hapje of amuse voor 8 personen of voorgerecht voor 4 personen
Variatie
Vervang de vijfkruidenpoeder door één eetlepel gehakte koriander (vers of diepvries).
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 8 g
  • koolhydraten
  • 3 g
  • vet
  • 5 g
  • Kcal
  • 85
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie