1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tortellini met champignons en walnotensaus

Tortellini met champignons en walnotensaus

Tortellini met champignons en walnotensaus product foto
  • Ingredienten:

  • 500 g tortellini gevuld met kaas of spinazie
  • zout en versgemalen peper
  • 5 eetl. olijfolie
  • 250 g champignons, schoongeveegd, in vieren
  • 125 ml kookroom
  • 125 ml melk (Melkan)
  • 2 sneetjes bruinbrood
  • 50 g geraspte kaas
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 100 g gepelde walnoten, grof gehakt
Bereiden
Kook de tortellini met zout volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit 1 eetlepel olijfolie en bak hierin de champignons met zout en peper. Verwarm de kookroom met de melk en week het brood erin. Meng het brood met kaas, knoflook en de rest van de olijfolie. Klop alles goed door elkaar tot een romige saus. Voeg peper toe en roer de walnoten erdoor. Verwarm de saus zachtjes zonder te koken. Giet de saus over de pasta en verdeel de paddenstoelen erover.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 34 g
  • koolhydraten
  • 81 g
  • vet
  • 58 g
  • Kcal
  • 980
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie