Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tortellini met champignons en walnotensaus

Tortellini met champignons en walnotensaus

Tortellini met champignons en walnotensaus product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 500 g tortellini gevuld met kaas of spinazie
  • zout en versgemalen peper
  • 5 eetl. olijfolie
  • 250 g champignons, schoongeveegd, in vieren
  • 125 ml kookroom
  • 125 ml melk (Melkan)
  • 2 sneetjes bruinbrood
  • 50 g geraspte kaas
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 100 g gepelde walnoten, grof gehakt
Bereiden
Kook de tortellini met zout volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit 1 eetlepel olijfolie en bak hierin de champignons met zout en peper. Verwarm de kookroom met de melk en week het brood erin. Meng het brood met kaas, knoflook en de rest van de olijfolie. Klop alles goed door elkaar tot een romige saus. Voeg peper toe en roer de walnoten erdoor. Verwarm de saus zachtjes zonder te koken. Giet de saus over de pasta en verdeel de paddenstoelen erover.

Voedingswaarde

eiwit
34 g
koolhydraten
81 g
vet
58 g
Kcal
980