Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tortilla met gehakt en avocado

Tortilla met gehakt en avocado

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 500 g PLUS Rundergehakt
  • 2 zakken PLUS roerbakgroenten Mexicaanse stijl
  • 1 zakje Burrito kruidenmix
  • 400 g zwarte bonen
  • 300 g mais
  • 1 pak La Morena Tortilla naturel of volkoren
  • 200 g geraspte kaas
  • 2 avocado’s
  • Sap van een halve citroen
  • 1 pot La Morena Chipotle sauce
Tortilla met gehakt en avocado product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Snipper de ui en bak deze met het gehakt in een grote koekenpan. Bak de roerbakgroenten een paar minuten mee tot het glazig is.
  3. Voeg de kruidenmix en water toe volgens aanwijzingen op de verpakking. Meng dit en laat deze saus 3 minuten sudderen.
  4. Voeg vervolgens de bonen en de mais toe en laat nog even op een laag vuurtje pruttelen.
  5. Vul de tortilla’s met de gehaktsaus, rol ze op en leg ze in een ovenschaal. Bestrooi met de geraspte kaas. Plaats de schaal 8-10 minuten in de oven.
  6. Prak de avocado’s met een eetlepel olijfolie, peper en zout en het citroensap in een bakje.
  7. Serveer de wraps met het avocado-mengsel en de La Morena Chipotle sauce.

Variatie

Serveer ook met dunne plakjes mango en een eetlepele creme fraiche.

    Voedingswaarde

  • Kcal 975
  • Eiwit 56 g
  • Koolhydraten 64 g
  • Vet 55 g