1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tortilla’s met kabeljauw en paprika

Tortilla’s met kabeljauw en paprika

Tortilla’s met kabeljauw en paprika product foto
  • Ingredienten:

  • 400 gram kabeljauwfilet, in blokjes
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 3 paprika’s (groen, rood en geel), zonder zaadjes, in smalle reepjes of blokjes
  • 2 (vlees)tomaten, zonder zaadjes, in blokjes
  • 1 blikje kidneybonen, uitgelekt
  • 8 tortillawraps (van 25 cm Ø)
  • ketchup of chilisaus
  • 100 gram geraspte belegen kaas
Bereiden
Dep de vis droog en bestrooi met zout en peper. Verhit de olijfolie en bak hierin de vis 2-3 minuten. Schep de vis uit de pan. Bak de ui en paprika’s 3-4 minuten in het bakvet en schep de tomaten en bonen erdoor. Verwarm de tortilla’s in de magnetron circa 2 minuten op 800 Watt zodat ze wat soepeler worden. Verwarm de ovengrill. Schep de visblokjes door het groentemengsel en verwarm kort. Leg de tortilla’s naast elkaar en bestrijk met de ketchup. Verdeel het vismengsel erover, rol op en leg naast elkaar in een lage ovenschaal. Bestrijk de tortilla’s met nog wat ketchup en bestrooi met de kaas. Gratineer onder de ovengrill. Lekker met ijsbergsla, komkommer en tomaat.
Variatie
Vervang de kabeljauw door een andere witvis zoals tilapia of pangasius.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 39 g
  • koolhydraten
  • 66 g
  • vet
  • 23 g
  • Kcal
  • 650
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie