Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tortillarolletjes met rosbief en gegrilde groenten

Tortillarolletjes met rosbief en gegrilde groenten

Tortillarolletjes met rosbief en gegrilde groenten product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
15

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 3 paprika’s (rood, geel en groen), in repen
  • 1 courgette, in repen
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 100 gram roomkaas
  • 50 gram pesto
  • 4 tortillawraps
  • 150 gram rosbief (vleeswaren)
Bereiden
Schep de groenten om met de olie. Verhit een grillpan en gril de groenten tot ze mooie grillstrepen hebben. Roer de roomkaas los met de pesto. Verwarm de tortilla’s in een koekenpan en bestrijk ze met roomkaas. Beleg steeds met 2 plakjes rosbief en een reep van elke groente. Vouw de zijkanten van de tortilla’s iets naar binnen en rol ze op. Laat de wraps met de naad naar beneden ca 15 minuten opstijven in de koelkast. Snijd dan in rolletjes van circa 4 cm.